Kemin teatteri: Menuteatteri, keittiö on auki!
Saisiko olla alkupalaksi “kaksi hikistä nakkia”? Entä maistuisiko pääruuaksi “Pakillinen tenhoisaa Panssarivanikkaa” ja lisukkeineen “Vihreähkö salaatti”? Jälkiruuaksi voisi sopia “Makeahko uutispuuro Meri-Lapista” ja juomaksi kenties “Kofeiinipommi”?
Menuteatterissa katsojana voit nauttia esityksestä perinteiseen tapaan, tai aktiivisesti pelata esiintyjien kanssa tilaamalla Menussa olevia annoksia ravintola-asiakkaan tavoin. Pelivälineinä toimivat esityksen Menu sekä Mummonmarkat.
Annokset ovat etukäteen valmistettuja draamaherkkuja, joita teatterin näyttelijät wokkaavat yleisön lämmössä ja tarjoilevat ne teille tilauksen mukaan tuoreeltaan.
Ensi-ilta 3.2.2023.
Kesto noin 1 tunti 15 minuuttia.
Liput 26 € / 24 € / 18 € / 15 €
(peruslippu/eläkeläiset/opiskelijat, varusmiehet/lapset)
Konsepti ja ohjaus : Samu Stenberg
Äänisuunnittelu: Allu Jakunaho
Valosuunnittelu: Mikko Karhu
Näyttämöllä: Olli Halttu, Asta Rentola, Samu Stenberg ja
Johanna Virsunen
Esityspaikka Ravintola Merihovi, Keskuspuistokatu 6-8, Kemi
Lippukassa avoinna tuntia ennen esitystä. Liput myynnissä www.lippu.fi ja lippuvaraukset Kemin teatteri puh. 040 550 9911
Kevään esitykset: http://www.keminteatteri.com/esityskalenteri.html
Ravintolassa tarjolla Meri-Lapin sapaslauta 11,50 €
(sis. rapukeksi kylmäsavulohitartaria, jokirapuskågen ja paahtopaistipiparjuurileipä)
Päivän leivos ja kahvi 7,00 €
Viiniä, olutta ja virvokkeita
Teatteriesityksen jälkeen Ankkurissa teatterimenu.
Kysy edullista hotelli Merihovin teatteripakettia
puh. 040 685 3500.